• Facebook Clean
  • Google+ Clean
  • LinkedIn Clean
  • Twitter Clean

VKST AS, Vestre Torggate 1, 5015 Bergen, e-post: post@vkst.no

I tillegg til å  leverer regnskapstjenester på ERP-løsningen Xledger, er VKST også systemleverandør av dette systemet. Det vil si, at dersom din bedrift har behov eller ønsker å skifte ut eksisterende regnskapsprogram eller ERP-løsning, så kan vi hjelpe dere med dette.

Ved at vi selv som regnskapskontor, benytter Xledger i leveransen til våre kunder, har vi fått god erfaring med både bruk og oppsett av løsningen, og våre ansatte har god erfaring innen prosjektledelse i forbindelse med implementering av ERP-systemer.

Ta kontakt dersom dere ønsker ytterligere informasjon, eller bare ønsker å ta ett uforpliktende møte.

Med Xledger får du alle fordelene ved et eget regnskapsprogram.  Xledger har ”ingen moduler” - du får alt med fra starten og bestemmer  selv hvilke funksjoner du ønsker å benytte. Systemet er lett å lære og gir deg og  en detaljert oversikt over komplekse økonomidata.

Med Xledger kan du selv velge om du vil sette ut deler av regnskapet i en overgangsfase eller permanent. Du kan for eksempel fakturere og føre bilag selv, mens lønnsføring utføres av et regnskapsbyrå.

Xledger er en kostnadseffektiv alt-i-ett løsning som har integrert avanserte funksjoner i sin standardløsning.

Xledgerhar ingen investeringskostnad. Du slipper innkjøp, installasjon og vedlikehold av servere, backupsystemer og programvare. Du betaler kun for løpende drift av Xledger. Du betaler heller ingen ekstrakostnader for vedlikehold. Man får lavere driftskostnader og kan forholde seg til et regnskapsprogram med optimale tekniske funksjoner, og minimalt med administrasjon og drift.