• Facebook Clean
  • Google+ Clean
  • LinkedIn Clean
  • Twitter Clean

VKST AS, Vestre Torggate 1, 5015 Bergen, e-post: post@vkst.no

VKST på Workshop i Lean Entrepreneurship!


Entreprenørskap har gått fra å være en undergruppe av økonomifaget til å være et eget fagområde, med haugevis av nye spennende teorier og metoder. Det betyr at det å utvikle Start-ups ikke kan gjøres ved å nedskalere metodene for store bedrifter. I dag har vi i VKST sammen med flere andre som deltok på Workshop i Lean Entrepreneurship! fått en intro til ett solid ”lean” opplegg som bruker den mest moderne teorien til å guide deg gjennom forretningsidé, forretningsmodell, prosjektstyring og forecasting.

Er du en Entreprenør eller vil du heller kalles en Gründer?? Eller hjelper du Entreprenører med penger, kunnskap eller et sted å være?? Ta kontakt med Cecilie Remme i VKST AS på mail: cr@vkst.no eller tlf: 918 57 725.


74 visninger