Bli en del av vårt nettverk ViNK og få tilgang til alt du trenger for å for å starte ditt eget regnskapsbyrå.

 

Trenger du hjelp til å skaffe kunder? Vi har et stor nettverk og opplever stor pågang fra kunder som ønsker å få sitt regnskap ivaretatt av dyktige regnskapsførere. Kanskje kan noen av disse kundene være de rette for deg. Vi bistår deg gjerne i salgsarbeidet.

 

Som en del av vårt nettverk får du tilgang til vår kompetanse og samarbeidspartnere som sikrer at du kan ta deg ferie og bistår deg dersom du skulle bli utsatt for sykdom eller andre uforutsette hendelser.

 

Vi bruker Xledger, det mest omfattende forretningssystmet i skyen. Du får umiddelbar tilgang når som helst, hvor som helst og kan ta jobben med deg der du er. Ved bruk av den fremste teknologien på området får du frigjort tid ved at manuelle regnskapsrutiner er automatiserte eller forenklet. Xledger er tatt i bruk av regnskapsavdelingene til to av Norges største revisjonsselskaper og har stadig flere fornøyde kunder i inn- og utland.

 

Regnskapsbransjen har lenge vært dominert av store og tunge aktører, men mange regnskapskunder der ute føler seg fortsatt ikke ivaretatt.

 

Sammen er vi sterke og kan tilby regnskapskunder den kvalitet og oppfølging de fortjener.

 

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale på telefon 918 57 725 (Cecilie Remme) eller mail: cr@vkst.no