- VKST er mer som en partner enn regnskapsfĂžrer Jan 12, 2024

Etter å ha byttet regnskapskontor, samtidig som hun ble introdusert for et nytt regnskapsprogram, gikk artist Frida Amundsen fra å grue seg til å gjøre regnskapsarbeid, til å ha dannet en egen interesse for regnskap. Med lite initiativ fra tidligere...

Les mer...
Årsavslutning Dec 20, 2023

I forbindelse med årsavslutningen er det en del som skal på plass. Mye kan man gjøre allerede før nyttår, men, alt bør være på plass så fort som mulig i løpet av starten på nyåret.  

Tekst: VKST AS, Roy Magne...

Les mer...
- Xledger gir struktur i en variert hverdag Dec 12, 2023

Etter å ha byttet regnskapskontor, samtidig som hun ble introdusert for et nytt regnskapsprogram, Xledger, gikk artist Frida Amundsen fra å grue seg til å gjøre regnskapsarbeid, til å ha dannet en egen interesse for regnskap.

Tekst: VKST AS, Andreas Remme Krokstrand...

Les mer...
- Utviklet Horus i samarbeid med bransjeeksperter Dec 01, 2023

Under studietiden innså Hans Falck at han ønsket å gjøre noe med den økende friksjonen i kapitalmarkedene for små bedrifter som vokser. I samarbeid med blant annet VKST AS, har Falck og firmaet hans, Falck Advisory, utviklet et verktøy som i dag kan...

Les mer...
Gaselle for tredje Är pÄ rad Nov 15, 2023

 

VKST AS har for tredje året på rad mottatt Dagens Næringslivs Gaselle-pris.

Dagens Næringsliv presenterer hver høst en liste over de beste norske vekstbedriftene, basert på de siste års regnskapstall. I 2023 var det over 3200 selskaper som...

Les mer...
Fra bruker til samarbeidspartner Oct 31, 2023

Horus of Norway er et analyseverktøy som forenkler bedrifters virksomhetsstyring. Løsningen lager raskt oversikt over lønnsomheten og likviditeten til din bedrift. Systemet integrerer enkelt med Xledger og henter tall som danner grunnlaget for prognosene.
Av: VKST, Andreas...

Les mer...
Statsbudsjettet 2024 statsbudsjett Oct 16, 2023

Statsbudsjettet 2024

Regjeringen har lagt fram sitt forslag til statsbudsjettet for 2024. Ettersom det er en mindretalls-regjering, vil det være forhandlinger med de andre partiene før budsjettet får endelig gjennomslag.

Det betyr at det kan komme justeringer, men hovedtrekkene...

Les mer...
AksjonĂŠrregisteroppgave 2022 - Frist 31. januar 2023 Jan 05, 2023

Aksjonærregisteroppgave 2022

Aksjonærregisteroppgave, eller RF-1086, som skjemaet heter i Altinn, gir grunnlaget for Skatteetatens vurdering av skattepliktig beløp for aksjonærer. Etter at oppgaven er levert av selskapet, vil aksjonærene motta «oppgave over...

Les mer...
Release 2022-R2 Nov 16, 2022

En ny release er snart klar for slipp, med ny og oppdatert funksjonalitet.

HØYDEPUNKTER I 2022-R2

  • Oppdatert periodisk timeføring
  • Nytt design for «Mine Innstillinger»
  • Ny og utvidet dashboard-funksjonalitet
  • Forbedringer av Flex-bildene

I etterkant av release vil vi...

Les mer...
Forslag til sĂŠrregler om skattlegging av privat konsum i selskap Nov 07, 2022

Regjeringen har i 2022 lagt frem ett forslag til nye særregler om skattlegging av privat konsum i selskap. Målet med de nye reglene er å skattlegge personer som kontrollerer over 50% av ett selskap dersom de har mulighet til å bruke selskapets eiendeler privat.

 

...

Les mer...
 
Tips og triks i Xledger tips og triks i xledger Feb 02, 2022

Voks med VKST i Xledger

 

Xledger er ett system i konstant utvikling. Mulighetene er mange, men ikke alltid like lett å få med seg. Så derfor har vi nå lansert det vi kaller Voks med VKST i Xledger. 

Vi kommer til å legge ut videoer om bruk av de ulike...

Les mer...
 
VKST har fÄtt ny hjemmeside! Dec 04, 2021

VKST har fått ny hjemmeside. Den nye hjemmesiden føler vi representerer godt hvem vi i VKST er og hva vi kan være for våre kunder. Ta deg en tur på hjemmesiden vår og oppdag hva VKST kan gjøre for deg og ditt selskap.

Vi har foreløpig laget...

Les mer...